Automatisch inloggen met Google Chrome

Lukt het je niet automatisch op Symbaloo in te loggen op Chrome, ondanks dat je in het inlog scherm van Symbaloo aanvinkt dat je dat wilt?
  • Ga in Google Chrome naar Instellingen > Geavanceerde instellingen weergeven > Privacy > Instellingen voor inhoud > Cookies.
  • Zorg ervoor dat de optie 'Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (aanbevolen)' aan staat.
  • Zorg ervoor dat de optie 'Indirecte cookies en sitegegevens blokkeren' uit staat.
  • Zorg ervoor dat onder 'Uitzonderingen beheren' geen Symbaloo als geblokkeerde uitzondering staat.
Ga vervolgens naar symbaloo.com, vink de automatische inlog functie aan en log in.
Sluit Chrome af, start Chrome op en ga nogmaals naar Symbaloo.

Je zou nu automatisch ingelogd moeten zijn. Is dit niet het geval? Lees dan hier verder.