Hoe pas ik de inhoud van mijn Lesplan achteraf aan?

Een Lesplan is altijd achteraf aan te passen. Klik hiervoor op een Lesplan in het lijstje 'Mijn Lesplannen'.

Blokje aanpassen

Net als bij de normale Symbaloo kan je een blokje makkelijk aanpassen. Je klikt hiervoor op het blokje met de rechter muis knop:

Klik met je rechtermuisknop op een blokje

Extra blokjes invoegen
Wil je extra blokjes middenin je route invoegen, kies dan de "Voe toe" optie nadat je met je rechter muisknop op een blokje hebt geklikt:

Voeg een extra blokje toe

Je ziet dan dat er een leeg blokje verschijnt. Klik met je linker muisknop op het blokje om er inhoud aan toe te voegen:

Klik op het lege blokje