Waar vind ik de resultaten van mijn studenten?

Als je een Lesplan gestart hebt, of al eerder sessies hebt gedaan met een Lesplan, kan je de resultaten van je studenten later nog een keer bekijken. Klik op het resultaten icoontje rechtsboven.

Klik op het resultaten-icoontje

Nu opent er een scherm waar je alle sessies ziet. Klik op 'Bekijk resultaten' van de sessie die je wilt bekijken:

Klik op 'Bekijk Resultaten'

Er wordt een scherm geopend met real-time statistieken. Hierin kun je zien welke studenten actief bezig zijn, en wat de resultaten zijn:

Bekijk de real-time statistieken