Waarom kan ik onze PRO versie niet meer zien, en word ik naar het Control panel doorgestuurd?

Dat je telkens op het control panel terugkomt, komt omdat je een keer hebt geprobeerd in te loggen op Symbaloo zelf met je administrator inloggegevens. Symbaloo begrijpt dat je met die gegevens eigenlijk op het control panel wilt uitkomen, en stuurt je daarom automatisch door. Helaas blijft hij dat doorsturen onthouden door een cookie instelling!

De oplossing is het verwijderen van je cookies, daarna kom je er gewoon weer op.

Cookies verwijderen in Internet Explorer

1. Ga naar het menu Extra > Internetopties > tab Algemeen. Klik onder Browsegeschiedenis op Verwijderen.
  2. Je wilt misschien niet alles verwijderen. Zorg dat in ieder geval Cookies aangevinkt staat en klik op Verwijderen.

Cookies verwijderen in Firefox

1. Ga naar Extra > Opties > tab Privacy. Klik op Uw recente geschiedenis wissen.
  2. Onder Details kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval Cookies aan. Je kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier Alles.

Cookies verwijderen in Chrome

1. Klik op het steeksleuteltje rechtsbovenin. Klik op Opties > tab Geavanceerde opties. Klik onder Privacy op Browsegegevens wissen...
  2. Zorg in ieder geval dat Cookies en andere sitegegevens verwijderen aangevinkt staat. Je kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier Alles.