Kan ik programma’s van mijn computer ook toevoegen op Symbaloo?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. We zouden het graag aanbieden, maar browser blokkeren het.

Dat browsers dit blokkeren is ook wel begrijpelijk, want anders zouden alle websites de mogelijkheid hebben om programma'tjes op te starten op jouw computer. Daarmee kunnen ze van alles doen, en helaas is niet iedereen op het internet te vertrouwen. Symbaloo is dat wel, wij zullen nooit malware of andere kwalijke zaken installeren op jouw computer. Symbaloo draait overigens in de browser, en hoeft niet te worden gedownload of te worden geinstalleerd.