Moet ik registreren om Symbaloo te gebruiken?

Nee dat is niet verplicht. Je instellingen worden automatisch in een cookie opgeslagen in het geheugen van je internet browser (je internet programma).

Wij adviseren wel te registreren, het is gratis en voorkomt dat je Symbaloo instellingen kwijt kan raken als een cookie gewist wordt. Wil je echter je pagina(s) raadplegen vanaf meerdere computers, of een pagina delen? Dan is een account noodzakelijk.