Hoe zoek ik een bestaande pagina?

Je kunt op Symbaloo bestaande pagina's van anderen gebruiken. Daarvoor ga je naar de Symbaloo Gallery. Je vindt hier tienduizenden gemaakte pagina's van andere Symbaloo gebruikers. Je kunt zoeken op een trefwoord.

Deze pagina's zijn gratis te gebruiken.

Let op: Je kunt een pagina van een ander niet direct zelf wijzigen. Dat komt omdat de maker de pagina kan updaten. Wil je de updates niet, en wil je de pagina verder zelf invulling geven? Klik bovenin op "delen", en vervolgens in de zijbalk op "stop delen"