Hoe pas ik een pagina aan?

Je kunt een aantal zaken van je pagina wijzigen. Dat kan door bovenin op instellingen te klikken.

1. Naam wijzigen

Allereerst kun je de naam van je pagina wijzigen. Klik op "naam wijzigen" en voer de nieuwe naam in.

2. Achtergrond wijzigen

Je kunt de achtergrond van je pagina wijzigen. Klik eerst op instellingen, en vervolgens op "verander de achtergrond". Je kunt hier een van de beschikbare achtergronden kiezen, of een eigen afbeelding uploaden. (let op, max 1 mb.)

Soms komt het voor dat je eigen geuploade afbeelding niet direct zichtbaar is. Druk dan even op Control + F5 op je toetsenbord, of Command + shift + r op de Mac. (dat is een harde refresh, waardoor de nieuwe achtergrond verschijnt.

3. Tab icoon wijzigen

Je kunt een klein icoontje op de tab laten weergeven. Klik op "tab icoon wijzigen" om een icoontje en kleur te selecteren. Je kunt dit altijd weer ongedaan maken.

4. Pagina groter of kleiner maken

Je kunt het formaat van de pagina aanpassen. Klik eerst op het knopje aan de rechterkant. Vervolgens zie je dat rechts, links en onder, pijltjes zijn verschenen. Klik op de pijltjes om de pagina breder of langer te maken.

5. Maak pagina transparant

Wil je een wit vlak onder je blokjes, zodat ze niet direct op de achtergrond liggen? Je kunt het hier in- of uitschakelen.