Veelgebruikte oplossing voor kleine problemen

Als je probleem hier niet tussen staat kan het verschillende oorzaken hebben. Vaak zijn deze problemen makkelijk op te lossen door control+F5 (LET OP: Voor Mac is dit command+shift+R) in te toetsen. Door dit te doen wordt de ‘’cache’’ van jouw browser opgeschoond. ‘’Cache’’ is een plek op je computer waar gedeeltes van websites worden opgeslagen, bijvoorbeeld plaatjes, om ze op deze manier sneller te kunnen laden. Het komt wel eens voor dat er een foutje in het cache zit en dat jouw internetbrowser elke keer een oude versie laadt. Door control+f5 in te toetsen wordt dit opgeschoond!