Automatisch inloggen op Symbaloo met Mozilla Firefox

Lukt het je niet automatisch op Symbaloo in te loggen op Mozilla Firefox, ondanks dat je in het inlog scherm van Symbaloo aanvinkt dat je dat wilt?
  • Ga in Mozilla Firefox naar de Menu knop > Opties > Privacy > Geschiedenis.
  • Zet naast ‘Firefox zal’ de instelling op ‘Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis’.
  • Zorg ervoor dat de optie 'Cookies van websites accepteren’ aan staat.
  • Klik op ‘Uitzonderingen’ en zorg ervoor dat Symbaloo niet als geblokkeerde uitzondering staat.
Ga vervolgens naar symbaloo.com, vink de automatische inlog functie aan en log in.
Sluit Mozilla Firefox af, start Mozilla Firefox op en ga nogmaals naar Symbaloo.

Symbaloo automatisch inloggen zou nu moeten werken. Is dit niet het geval? Lees dan hier verder.