Automatisch inloggen met Internet Explorer

Lukt het je niet automatisch op Symbaloo in te loggen op Internet Explorer, ondanks dat je in het inlog scherm van Symbaloo aanvinkt dat je dat wilt?
  • Ga in Internet Explorer naar de Menu knop > Internet-opties > Beveiliging.
  • Klik op ‘Websites’.
  • Zorg ervoor dat Symbaloo niet als geblokkeerde website staat.
Ga vervolgens naar symbaloo.com, vink de automatische inlog functie aan en log in.
Sluit Internet Explorer af, start Internet Explorer op en ga nogmaals naar Symbaloo.

Je zou nu automatisch ingelogd moeten zijn. Is dit niet het geval? Lees dan hier verder.